fredag 5. september 2014

Tomatsuppe med rista gresskarkjerner

Nå er det virkelig hverdag igjen og jeg har ikke så veldig mye tid til overs. Da er tomatsuppe et veldig passende og godt valg til middag!
Tomatsuppe er kanskje ikke så kreativt, men det er så godt! Her er en "ny" vri med rista gresskarkjerner. Kok et egg til om du vil, ha i litt pasta eller bare smør litt smør på en skive brød. Namnam.

(2 porsjoner, ca 10 kr)
Tomatsuppe med rista gresskarkjerner
1 liten løk, hakket
1-2 fedd hvitløk, hakket
(2-3 cm selleristilk, hakket)
1 tomatboks
3 dl vann
1-2 ts tomatpuré
salt og pepper
evt fløte



1. Sautér løk, hvitløk (og selleri hvis du har) i olivenolje.

2. Sleng i en tomatboks og samme mengde vann, og litt tomatpuré hvis du har.

3. La koke i 10 min, blend med stavmikser og ha oppi salt og pepper og en skvett fløte hvis du har.

4. Server med gresskarkjerner (stekt på panne eller rista i ovnen på 180 grader i 7-8 min) og revet parmesan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar